skip to Main Content

Plannen en dromen genoeg, maar wanneer en hoe ga ik ze uitvoeren?! Wij krijgen vaak feedback van vrouwen dat zij zich van alles voornemen, maar dat er in de drukte van alle dag niks van komt. Herkenbaar? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

Jij bepaalt! What ever rings your bell

Tijdens de twee dagen stellen we doelen om te bereiken binnen 3 maanden! En je gaat ook echt (een aantal van deze doelen) waar maken! Het maakt niet uit wat je doelen zijn. Of het gaat om een nieuwe baan. Maatje 38. Gelukkiger zijn. Beter voor jezelf zorgen. Eindelijk eens gebruik maken van de sportschool. Jij bepaalt! What ever rings your bell.

Op de eerste workshopdag gaan we uitwerken wat we precies wensen! Het is een interactieve dag waar we (hopelijk) veel lachen, lekker bezig zijn en serieuze doelen stellen.

We geven jullie tips om effectief doelen te stellen en inzicht in hoe je een plan maakt dat werkt! Acht weken later zien we elkaar weer om ervaringen uit te wisselen en om te onderzoeken wat je nog meer nodig hebt om te komen waar je wilt zijn; de zogenoemde puntjes op de i.

Wat kan je verwachten van deze workshop?

Wat kan je van ons verwachten? Een workshop die bestaat uit twee workshopdagen, die wij met hart, humor en ziel hebben gemaakt. Inspiratie in de tussenliggende weken om je op je pad te houden. Een stok achter de deur om je motivatie hoog te houden. En niet te vergeten een heerlijke soep op de eerste dag! De workshop wordt gegeven in Veldhoven. En je betaald slechts: €125,- inclusief BTW.

Plaatsen zijn beperkt dus ben er snel bij!

Wil jij ook je doelen bereiken? Schrijf je dan nu in!!

Back To Top