skip to Main Content

Ben jij wel eens kritisch op jezelf? Op de wijze waarop je dingen doet? Op hoe je je gedraagt of op hoe je eruit ziet? Het is heel logisch dat je kritisch bent op jezelf. Fijn zelfs, want daardoor kan je jezelf verbeteren. Dat denken we in ieder geval.

Uit onderzoek blijkt helaas het tegenovergestelde. Zelfkritiek demotiveert, zorgt voor stress en angsten. De zwaarste gevechten vinden meestal tussen onze eigen oren plaats. We zouden er niet over piekeren om ons zo uit te laten tegenover onze vrienden, maar waarom dan wel tegenover onszelf?

De vrouw anno 2019 wil graag perfect zijn!

Wij vrouwen zijn niet snel tevreden, al helemaal niet als het onszelf aangaat. Wij weten dat maar al te goed, want wij waren en zijn ook behoorlijk streng voor onszelf. Jaren hebben wij geleefd met het beeld niet goed genoeg te zijn! Niet genoeg te ondernemen in vergelijking tot anderen. De vrouw anno 2019 wil graag perfect zijn! Is het niet perfect, dan is het vaak gewoonweg slecht. De stem tussen je oren vertelt ons dat we nutteloos zijn, dom, lelijk en dik.

Klinkt dit bekend? Woont jouw (ergste) vijand ook tussen je oren? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou! Become your own best friend!

Praktische info

Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten op woensdagavond. Het doel van de 1e avond is om meer inzicht te krijgen waarom je denkt wat je denkt. In de tussenliggende weken ga je zelf actief aan de slag met deze bewustwording. Wij zullen in deze periode ondersteunen via mail. Na de 2e bijeenkomst kan je lachen om de kritische ik die tussen je oren woont en heb je haar in je hart gesloten!

Deze workshop zal gegeven worden bij Bounce Space in Eindhoven en voor thee, koffie en iets lekkers wordt gezorgd. De investering voor de workshop is slechts: € 85,- inclusief BTW.

Wordt de baas over al die poppetjes op je schouder en schrijf je in!

Back To Top