skip to Main Content

Facts van de training

  • 5 – 8 deelneemsters
  • 10 bijeenkomsten
  • 8 maanden
  • Tussentijdse begeleiding
  • Werkboek
  • € 375,-

Kom je samen met een vriendin dan kost de training €325,- per persoon!

Extra facts voor VIP

  • Persoonlijk coachgesprek
  • Telefonische coachsessie
  • € 450,-

Op 18 september 2019 gaan we weer van start met een nieuwe training: Don’t worry, be Happy! Doe je mee?

Voor wie is deze training interessant?

Voor iedere vrouw die zich graag verder wil groeien en meer in haar eigen kracht wil staan. Wanneer je meer je eigen leven wilt leven, durven kiezen voor jezelf met lef en zonder schuldgevoel. Wanneer je meer wilt genieten van de kleine dingen, bewust wilt leven en meer jezelf wilt zijn. Wilt leren nee zeggen en leren voor jezelf opkomen. Wanneer je perfectionisme wilt gebruikten als tool, niet als maatstaf om je leven langsaf te leggen. Wanneer je je imperfectie wilt omarmen. Of juist alleen om meer met jezelf bezig te zijn in plaats van met de buitenwereld, of wanneer je de puntjes op de i wilt zetten, wanneer je klaar bent om jezelf en je leven te optimaliseren.

Nooit gedacht dat ik zoveel met alles zou doen, niet alleen in gedachte maar ook in de praktijk. Iedere dag gaat er wel iets van de training door mijn gedachte, het brengt me rust en zelfvertrouwen” – Lisanne 

Wat houdt de training in?

Tijdens de 8 maanden werken we eerst vanuit een stukje verleden aan gedachtes, gewoonten en patronen. Leggen we verbanden tussen toen en nu. Alles wat geen toekomst meer heeft laten we los, om op die manier terug te gaan naar fabrieksinstellingen om meer jezelf te worden. We nemen ook je dagelijkse leven onder de loep, zit het allemaal lekker of knellen sommige onderdelen zoals een te strak zittende broek? Met praktische oefeningen ontdek je waar jij je lekker bij voelt, zodat je jezelf op die manier beter leert kennen. Want wie ben jij nou eigenlijk echt? En hoe maken we meer ruimte voor haar en haar verlangens! En met die verlangens gaan we in het laatste deel van de training aan de slag, we leren je hoe jij op een effectieve manier je eigen leven kan leiden en je doelen te verwezenlijken.

Voor mij was de training vooral belangrijk om bij mijn gevoel durven komen en er echt naar te luisteren. De opdrachten en de bijeenkomsten hebben me daar veel bij geholpen. Ik heb nu een doel dat realistisch en haalbaar is en ik heb vertrouwen dat ik het kan bereiken. Die focus geeft me rust.” -Veerle 

Hoe doen we dat?

Met een kleine groep, van maximaal 8 vrouwen, komen we 10 keer bij elkaar verspreid over 8 maanden. Tijdens deze trainingsdagen wisselen we informatie, zie het als een soort “mind-fitness”. Daarnaast werk je tussentijds aan jouw ontwikkeling door het mooie werkboek die je van ons krijgt. En om ervoor te zorgen dat je de focus houdt prikkelen wij je met mailtjes vol toegevoegde informatie en oefeningen. Wanneer je de VIP training volgt heb je recht op twee persoonlijke coachingsgesprekken, één face to face van ongeveer 75 minuten en één telefonisch gesprek van ongeveer 30 minuten. We nemen iedere keer kleine stapjes om daar te komen waar jij wilt zijn. Het lijkt tijdens de training niet veel, maar achteraf zie je hoeveel er verandert is en hoeveel meer jij jezelf bent geworden, huppelend en fluitend over jouw pad!

Het heeft veel in mijn losgemaakt. Ik had echt al heel veel gedaan, maar nu is het kwartje is gevallen. Ik ga vol vertrouwen mijn toekomst tegemoet!” -Karin 

Waar en wanneer wordt de training gehouden?

De training wordt gehouden op 10 woensdagavonden: 18 september 2019, 2 & 23 oktober, 13 & 27 november, 11 december, 8 januari, 12 februari, 4 & 25 maart van 19.45 tot 22.30 op een gezellige locatie in Eindhoven of Veldhoven.

De cursus was top! Heb mij vanaf dag 1 op mijn gemak gevoeld en kon daardoor ook helemaal mezelf zijn.” -Claudia 

Wat zijn de kosten?

Het kost je bloed, zweet, tranen, tijd en natuurlijk ook geld ;-). De training kost in totaal € 375,- die je per maand mag betalen. Dat is nog geen € 50,- per maand! Nog geen € 10,- per week! Dan valt het 100% mee, zeker gezien de verandering die je doormaakt. Heb je de financiële middelen niet, neem dan contact met ons op om te onderzoeken wat we voor je kunnen betekenen.

We hebben nog wel een voordeeltje wanneer je een vriendin meeneemt, dan kost de training jullie namelijk maar € 325,-! En daarbij is dat super gezellig en houdt je elkaar ook nog scherp!

De VIP training zorgt echt voor commitment aan jezelf en je ontwikkeling doordat je persoonlijk begeleidt wordt. Het kostenplaatje daaraan verbonden is: € 450,-

We bieden de training ook aan voor kleine groepen die je zelf bijeen brengt! Denk aan vriendinnen, collega’s, familie! Omdat dit custom made trajecten zijn kunnen we hier vooraf geen prijsopgaaf van doen. Zit je er over na te denken? Bel ons dan voor de mogelijkheden!

Ik voel me stukken beter na deze training, ik ben me veel bewuster! De sfeer was meteen heel vertrouwd en gemoedelijk, daardoor durfde ik mijn issues te delen en er aan de gaan werken. Tip: doe dit ook voor mannen!” -Lotte 

Wij zijn geen psychologen, dus deze training is niet geschikt als therapie. Maar zeker wel wanneer je wilt groeien, jezelf verder wilt ontwikkelen en aanpakken, of juist hulp nodig hebt bij het aanpakken!

Bel of mail ons gerust voor meer informatie of om je aan te melden, we zijn best aardig en bijten niet :)

tel:06 249 11 763  mail: memyselfmagic@hotmail.com

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je gedachten.

 

thumb_14433072_1784020081867005_7658996256478968243_n_1024
image1-5
Back To Top