skip to Main Content

Facts Coach Traject

 • Individueel
 • Gratis intake*
 • Tien coachsessies
 • Werkboek
 • Eigen tempo
 • € 600,-

* de intake  kost tot 1 september 2017 maar €47,50 en krijg je terug bij inschrijving voor het coachtraject.

Helemaal jezelf zijn, zelfverzekerd in je kracht. Lijkt je dat niet heerlijk? Soms heb je daar iemand bij nodig die je aan de zijlijn aanmoedigt. Met ‘Don’t worry, Be happy’ leer je hoe je vol (zelf)vertrouwen kunt leven. Hoe je meer uit jezelf haalt om een gelukkig leven te leiden. Ontdekken wat je wilt en dat ook bereiken. Tijdens dit traject leer je dingen los te laten. Laat je verwachtingen van anderen daar waar ze horen, bij hen. Je gaat ontdekken wie jij werkelijk bent, verander je gedachtepatronen en wordt je meer bewust. Hierdoor wordt je krachtig en zelfverzekerd. Dan wil je niet meer terug naar wat het was, dat is het mooiste van bewuster worden.

Individueel Coach Traject

In zes tot twaalf maanden gaan we je individueel en persoonlijk coachen zodat jij zult ontdekken wat je graag wilt! Je zoekt als het ware de beste ingrediënten uit voor jouw leven. Laat overtollige ballast achter je, om ruimte te maken voor zelfvertrouwen en een positieve mindset. Tijdens het traject krijg je oefeningen mee voor thuis zodat je het heft in eigen handen neemt en zodoende bezig blijft met jouw ontwikkeling. Wanneer je eenmaal merkt hoe groot het effect kan zijn van kleine veranderingen zal je leven ongetwijfeld een heel andere kwaliteit krijgen.

Wat gaan we doen?

De kennismaking
Allereerst gaan we natuurlijk kennismaken en voelen of er tussen ons de gewenste klik is. Wanneer we er beide een goed gevoel over hebben gaan we aan de slag met praktische oefeningen om je bewust te maken van wat er in je hoofd omgaat. Dit staat centraal in onze sessies. Hoe beïnvloeden je gedachtes en je lichaam elkaar? We zetten je ademhaling in om je beter te kunnen ontspannen en starten vervolgens met oefeningen om je concentratie te vergroten.

De intake kost €75, maar bieden we nu (tot 1 september 2017) aan voor €47,50. Is er een klik en gaan we samen het traject in, dan is het gratis en betaal je in totaal maar €600,- voor het gehele traject!

Hoe ziet zo’n traject er dan uit? 

Patronen
We duiken je verleden in en kijken we naar patronen in je leven. We onderzoeken met welke bril jij naar het leven kijkt en wat dat voor consequenties dat heeft op jouw denken en doen. Je gaat loslaten wat je tegenhoudt om te veranderen en wordt je bewust van hetgeen je wel wil behouden.

Luisteren
Wanneer je bewust geworden bent van je positieve en beperkende gedachtes krijg je meer inzicht, om zo beter te kunnen sturen. Hervind je gevoel en het werkelijke doel dat je wilt bereiken, ontdek waar je hart sneller van gaat kloppen. We leren je hoe je oprecht naar jezelf kunt luisteren.

Verlangens
De verkregen inzichten gaan we na ongeveer de vijfde sessie inzetten.  Samen met jouw verlangens en blokkades leggen we een basis om je gedachten een andere richting in te sturen. We reiken je tools aan om een positief gevoel te behouden en vergroten.

Commitment
Vervolgens gaan we verder met het creëren van commitment. Soms lukt het niet om altijd maar op ‘je pad’ te blijven. Als je iets nieuws in je leven wilt of iets wilt veranderen, dan gaat dat altijd met vallen en opstaan. Denk maar aan hoe lastig het is om niet te mogen snoepen bijvoorbeeld als je wilt afvallen. We kijken onder andere naar de ‘80-20 regel’, naar de ‘alles-is-beter-dan-niets regel’ en andere wijsheden. Hiermee maak jij je commitment sterker en leer je hoe je het weer oppakt wanneer het even niet is gelukt.

Kracht

Na het vallen en opstaan pakken we alles wat je geleerd hebt over jezelf, jouw verlangens en doelen. Veranderen van gedachten geeft je power, energie en vertrouwen. Je wordt steeds sterker in je observatie van ‘the games of your mind’.  En je weet precies hoe je dit kunt ‘tackelen’.

En nu?
Daar sta je dan op een mooi kruispunt. We hebben grote schoonmaak gehouden in je denken en in je voelen. En dan? Dan begint het pas echt, want de buitenwereld heeft gemerkt dat je dingen anders doet dan dat ze gewend zijn van je. Nu is het tijd om door te pakken. Om verdere acties uit te zetten en verantwoordelijkheid te nemen voor jouw leven. Spannend!

Relax
Je hebt in de afgelopen maanden hard gewerkt. Doelen gesteld, concrete plannen gemaakt en stappen gezet. Je leeft je eigen leven, zoals het goed voelt voor jou. Zonder teveel moeite, maar met enthousiasme en energie. Je gaat de focus iets loslaten, maar we houden nog wel contact, maar iets minder intensief. Tijd om te ontspannen in je nieuwe leven.

Puntjes op de i
Er is altijd wel iets om aan te werken, om jezelf verder te ontwikkelen, je bewuster te maken. Jij bent de baas en jij beslist wat je wanneer wilt doen. Wij zijn er om jouw te coachen op jouw pad. Wil je nog iets tackelen? Dan doen we dat. Wil je juist genieten en lekker los laten, dan juichen we dat toe.

Zoals alles is het coachtraject in beweging, de doelstelling zoals hierboven aangegeven zijn een doelstelling, maar niet vastgesteld. Het is jouw proces en het wordt dus ook bepaalt door jouw behoeftes. Het is altijd mogelijk om dieper op voor jou belangrijke zaken in te gaan, of om andere onderwerpen vluchtig te behandelen. We doen het samen.

Het klinkt misschien simpel, maar dat is het zeker niet! Het is hard werken en je moet het allemaal zelf doen om tot het gewenste resultaat te komen, jij bent de baas en de vormgever van je eigen pad.

Ontspannen leven met een glimlach op je gezicht. Fluitend naar je werk. Genieten van de kleine dingen. Dat wil jij!
Passie hervinden in je relatie. Zelfverzekerd zijn. Pak het aan. Start met leven!
De beste versie van jezelf zijn. Wat ga jij vandaag doen om daarmee te beginnen?

Enthousiast? Geïnteresseerd of nog vragen? Laat het ons weten via het onderstaande contactformulier of neem contact op met Joke via 06 249 11 763. Wanneer je liever een regulier coachtraject aan wilt gaan kan dat natuurlijk ook! Ook hiervoor geldt het intake actietarief van €47,50! 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Vrachtwagen.

  Back To Top