skip to Main Content

Waar zijn we in godsnaam mee bezig?!

Dat vraag ik me wel eens af, vooral op dagen met een pessimistisch randje. Alles lijkt dan wel naar de hoeren te gaan (pardon my French).

Mensen zorgen niet goed voor zichzelf, slaapwandelen door het leven en dan heb ik het niet eens over wat we met onze planeet doen.. dodelijk vermoeiend, m’n energie lekt weg en het enige wat ik dan wil is onder de dekens kruipen. Bah. Bah. Bah.

Tijden veranderen, gelukkig!

Ik ben zelf niet Roomser dan de paus, eet ook nog steeds vlees, draag leren schoenen en rijdt auto. Maar probeer wel bewust een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Daar kan ik dan weer heel enthousiast over worden. Zeker als ik mensen van begin 20 tegenkom die al zoveel meer bewust zijn! Wauw! 

De schoen begint merkbaar te wringen

We zitten in een overgangsfase waar ineens veel niet meer past: bio-industrie, schoolsysteem, 9 tot 5 werk. Things are changing en ik zou het graag sneller zien gaan. Zoals de ongeduldige ik alles sneller wil laten gaan. Oh daar zeg ik wat.. ik vind, ik wil, ik zie.. ik zie mijn binnenwereld in de buitenwereld gereflecteerd.. 

Verhaaltjes in je hoofd

Dat is toch altijd lastig, jezelf tegenkomen.. hallo spiegel!
De wereld lijkt soms donker en onvermurwbaar, maar dat is alleen maar een verhaal in mijn hoofd!

Overal is vooruitgang en bewustwording te vinden, als je daar je focus maar op hebt!
Ik ga mijn eigen wereld weer verlichten, doing what I love! Yoga here I come!

Fijne dag: let your sun shine ☀️❤️?

Back To Top