skip to Main Content

Make it happen!

Plannen en dromen genoeg, maar wanneer en hoe ga ik ze uitvoeren?! Wij krijgen vaak feedback van vrouwen dat zij zich van alles voornemen, maar dat er in de drukte van alle dag niks van komt. Herkenbaar? Dan is deze workshop ideaal voor jou!

Tijdens de twee dagen stellen we doelen om te bereiken binnen 3 maanden! En je gaat ook echt (een aantal van deze doelen) waar maken! Het maakt niet uit wat je doelen zijn. Of het gaat om een nieuwe baan. Maatje 38. Gelukkiger zijn. Beter voor jezelf zorgen. Eindelijk eens gebruik maken van de sportschool. Jij bepaalt! What ever rings your bell.
Op de eerste workshopdag gaan we uitwerken wat we precies wensen! Het is een interactieve dag waar we (hopelijk) veel lachen, lekker bezig zijn en serieuze doelen stellen.
We geven jullie tips om effectief doelen te stellen en inzicht in hoe je een plan maakt dat werkt! Acht weken later  zien we elkaar weer om ervaringen uit te wisselen en om te onderzoeken wat je nog meer nodig hebt om te komen waar je wilt zijn; de zogenoemde puntjes op de i.

Wat kan je van ons verwachten? Een workshop die bestaat uit twee workshopdagen, die wij met hart, humor en ziel hebben gemaakt. Inspiratie in de tussenliggende weken om je op je pad te houden. Een stok achter de deur om je motivatie hoog te houden. En niet te vergeten een heerlijke soep op de eerste dag! De workshop wordt gegeven in Veldhoven. En je betaald slechts: €125,- inclusief BTW. 

Plaatsen zijn beperkt dus ben er snel bij!

Wil jij ook je doelen bereiken? Schrijf je dan nu in!!

Be your own best friend

Ben jij wel eens kritisch op jezelf? Op de wijze waarop je dingen doet? Op hoe je je gedraagt of op hoe je eruit ziet?
Het is heel logisch dat je kritisch bent op jezelf. Fijn zelfs, want daardoor kan je jezelf verbeteren. Dat denken we in ieder geval. Uit onderzoek blijkt helaas het tegenovergestelde. Zelfkritiek demotiveert, zorgt voor stress en angsten. De zwaarste gevechten vinden meestal tussen onze eigen oren plaats. We zouden er niet over piekeren om ons zo uit te laten tegenover onze vrienden, maar waarom dan wel tegenover onszelf?

Wij vrouwen zijn niet snel tevreden, al helemaal niet als het onszelf aangaat. Wij weten dat maar al te goed, want wij waren en zijn ook behoorlijk streng voor onszelf. Jaren hebben wij geleefd met het beeld niet goed genoeg te zijn! Niet genoeg te ondernemen in vergelijking tot anderen.
De vrouw anno 2016 wil graag perfect zijn! Is het niet perfect, dan is het vaak gewoonweg slecht. De stem tussen je oren vertelt ons dat we nutteloos zijn, dom, lelijk en dik.

Klinkt dit bekend? Woont jouw (ergste) vijand ook tussen je oren? Dan is deze workshop misschien wel iets voor jou! Become your own best friend!

Deze workshop bestaat uit twee bijeenkomsten op woensdagavond. Het doel van de 1e avond is om meer inzicht te krijgen waarom je denkt wat je denkt. In de tussenliggende weken ga je zelf actief aan de slag met deze bewustwording. Wij zullen in deze periode ondersteunen via mail. Na de 2e bijeenkomst kan je lachen om de kritische ik die tussen je oren woont en heb je haar in je hart gesloten!

Deze workshop zal gegeven worden bij Bounce Space in Eindhoven en voor thee, koffie en iets lekkers wordt gezorgd.
De investering voor de workshop is slechts: € 85,- inclusief BTW.

Wordt de baas over al die poppetjes op je schouder en schrijf je in! 

Back To Top